Politica de confidențialitate

SC OVEUS SRL-D operează și întreține acest site web. Acești termeni și condiții (“Termeni”) se aplică accesului și utilizării acestui site web. Prin accesarea și utilizarea acestui site, sunteți de acord cu acești termeni.

Unde sunt stocate datele dvs.? Vă respectăm confidențialitatea, asigurându-ne că informațiile dvs. personale sunt stocate în siguranță. Compania noastră respectă prevederile Legii nr. 677/2001 cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, prin urmare datele dvs. nu sunt transferate către terți. Totodată, activitățile dvs. pe website sunt criptate și securizate. În principiu, vă solicităm să vă furnizați numele, informațiile de contact și natura organizației dvs. pentru a putea rezolva solicitări comerciale sau de altă natură pe care le aveți cu noi.

Ați putea fi contactat prin e-mail sau telefon după ce v-ați dat acordul dvs. implicit pentru aceste lucruri. Informațiile dvs. nu ar fi distribuite pentru niciun scop de marketing cu terți. Newsletter va fi trimis pentru a ne informa clienții despre evenimentele care au legătură cu serviciile și produsele noastre. Lista de abonamente la newslette este accesibilă numai pentru noi, adică nu va fi vândută sau închiriată unor terțe părți.

Folosim instrumente în newsletter pentru cunoașterea ratelor de deschidere a mail-urilor, precum și a ratelor de clic, pentru a identifica cu ușurință persoanele care au vizitat mesajul și au făcut clic pe link-urile din cadrul acestuia. Aceste instrumente le folosim pentru ne adapta mesajelede natură comercială sau informative. Toate informațiile, textul și imaginile sunt drepturi de proprietate intelectuală sau licențiate.

Odată ce ați recunoscut sursa de informații, aveți permisiunea de a descărca o copie a uneia dintre lucrările de aici pentru scop educativ sau jurnalistic, dar nu vi se permite să faceți copii ale acestei lucrări. În viitor, dacă politica de confidențialitate este supusă oricăror tipuri de schimbare, veți fi informat despre cele mai recente politici din această pagină. În acest mod, veți fi întotdeauna la curent cu privire la utilizarea informațiilor dvs. personale de către compania noastră.