Termeni și condiții

Vi se solicită să citiți cu atenție termenii și condițiile înainte de a începe o comandă. După depunerea ordinului sau acordarea oricărei tranzacții autorizate cu compania sau reprezentanții săi, se consideră că ați fost de acord cu termenii și condițiile. Termenii și condițiile menționate sunt supuse schimbării fără notificare prealabilă.

Culori

Designerii noștri folosesc formatul de culori CMYK, dar putem folosi PMS (Pantone) la cererea dumneavoastră, în etapa inițială. Odată ce un proiect este inițiat, orice modificare a formatelor ar putea duce la costuri suplimentare.

Informatii de contact

OVEUS pune la dispoziția clienților și a potențialilor clienți diferite canale de comunicare incluzând telefon, e-mail și chat live. Reprezentanții noștri sunt activi 24/7 pentru a răspunde la întrebările dvs. Alte informații de contact pot fi găsite pe site.

Revizuiri și formate de fișiere

Compania noastră asigură revizuiri nelimitate pentru unele dintre pachetele noastre pentru a vă asigura satisfacție de 100%. Oferta de revizuiri nelimitate vă permite să vă îmbunătățiți designul inițial. Reviziile se vor încheia atunci când solicitați design-ul final. Vă rugăm să rețineți: Revizuirile se aplică numai pentru design-urile inițiale. Fișierele finale vor fi furnizate în format de fișier Adobe Illustrator (AI). JPEG, TIFF, EPS, GIF și PDF și alte formate sunt trimise la cerere.

Plăţile

Plătile pentru serviciile sau produsele noastre se fac exclusiv prin intermediul băncii. De asemenea, percepem un avans minim de 20% din costurile totale ale proiectului.

Informatii personale

OVEUS are dreptul să acceseze, să păstreze sau să dezvăluie informațiile dumneavoastră personale dacă sunt solicitate de autorități, în bază legală.

Confidențialitate

Citiți Politica de confidențialitate.

Utilizarea

Transmiterea, circularea, descărcarea, publicarea (online sau offline), reproducerea, stocarea sau crearea de lucrări imitative din orice material de pe site-ul OVEUS este strict interzisă.

Rambursări

Citiți politica de rambursare.

Suna Acum