Web Design

Website-ul este oglinda afacerii tale. Lasa o impresie buna? Daca nu, e timpul sa ai o imagine buna si profesionala in mediul online. 

Design creativ si profesional

Design-ul site-ului tau inseamna schema de culoare, sablon, marimea fontului, organizatia si multe alte lucruri ce pot parea minore. Trebuie sa arate bine, dar in acelasi timp trebuie sa fie practic si usor de utilizat.

  • Consultare initiala. Ne facem o prioritate din a intelege nevoile clientului, ce ii place, ce nu ii place si orice idei pe care le-ar pute avea inainte de a dezvolta planul de creare a site-ului web.
  • Dezvoltand viziunea. Dupa consultare, echipa noastra se ocupa de dezvoltarea de mai multe concepte grafice pe baza a ceea ce doreste clientul in materie de web design.
  • Conversii rapide. Construim site-ul web pentru a ajuta oamenii sa interactioneze rapid cu produsele sau serviciile tale si sa ajunga cat mai repede client.
Optimizare SEO On-Page

Optimizare SEO pentru succes

Modul in care se realizeaza design-ul web va poate afecta din perspectiva SEO si a clasamentului in motoarele de cautare. Motoarele de cautare ar trebui sa parcurga site-ul usor si sa fie capabile sa-l indexeze cat mai rapid.

  • Arhitectura puternica pentru website. In timpul planificarii, ne asiguram ca website-ul tau este usor de navigat si de inteles. Acest lucru permite motoarelor de cautare sa-l citeasca si sa-l indexeze in mod corespunzator.
  • Crearea de continut. Ca orice tip de design, continutul (textele) sunt un aspect important mai ales cand vine vorba de clasare buna in clasamentul Google. Trebuie sa asiguri texte de calitate, unice pe site, care sa fie formatate corect si usor de citit de utilizatori.
  • Viteza de incarcare si rata de respingere. Google a specificat clar ca unul dintre cei mai importanti factori in optimizare SEO este experienta pe care o are utilizatorul (UX). Asigurand un timp de incarcare bun si rate de respingere mica sunt puncte cheie in partea de web design a site-ului tau.

Intrebari si Raspunsuri

Un site web este asemenea unei brosuri online pentru afacerea ta si partea de web design nu inseamna doar modul in care arata site-ul web, ci si modul in care utilizatorii navigheaza si interactioneaza cu continutul, are un timp de incarcare bun si un sablon care tine utilizatorii cat mai mult pe site. Atunci cand alegeti o firma de web design trebuie sa intelegeti ca procesul de creare a unui site web trebuie sa va asigure de toate aceste etape.

Firma noastra de web design realizeaza site-uri web dupa o cercetare amanuntita care se potriveste nisei in care activeaza afacerea ta. Acest lucru face ca utilizatorii sa fie familiarizati cu pagina web, chiar daca nu au vazut-o vreodata, si ii face sa devina clienti mai rapid. 

Toate proiectele noastre de web design sunt personalizate in functie de nevoile clientului. De cele mai multe ori toate proiectele noastre sunt unice ca aspect si design, prin urmare este foarte greu de spus cat ar costa un site web.

Dupa o discutie initiala, putem sa cercetam si sa pregatim un sablon care sa corespunda nevoilor pe care website-ul tau le are.  Un site de prezentare poate porni de la 200 euro, iar un magazin online de la 1000 euro, insa totul se rezuma la functionalitatile si complexitatea pe care clientul le cere.

Ne straduim sa ne facem clientii fericiti cu proiectele noastre de design web si facem tot ce este posibil sa realizam acest lucru. Datorita acestui lucru, avem un program de 5 pasi in abordarea noastra. Cei 5 pasi se refera la: planificare strategica, generare de concept, programare front end, asigurarea calitatii si lansarea site-ului. Timpii pentru finalizarea unui proiect de web design depind foarte mult de marimea proiectului si functionalitatile solicitate. De obicei, finalizam site-uri de prezentare intr-un termen de 2 saptamani, pe cand site-uri de magazine online in 30-60 zile.

OVEUS este o agentie de web design din Bucuresti care se concentreaza pe crearea unui site web cu mintea consumatorului de servicii si produse pe care tu le vinzi. La ce este bun un site daca nu esti gasit si nu vinde? Prin urmare, sunt multe agentii de web design in Bucuresti si in tara, dar putine se concentreaza pe modelul nostru de lucru.

Atunci cand avem un proiect de web design, ne ocupam de construirea site-ului din 3 perspective: cod optimizat, design atractiv si SEO. Nu doar ca ne dorim sa cream un site web frumos din punct de vedere estetic, dar vrem crearea unui site web care are sansa sa apara in rezultatele cautarilor web si sa converteasca traficul pe care il primeste.

Cu atatia factori pe care Google sau Facebook ii ia in considerare pentru a trimite trafic pe paginile web devine din ce in ce mai important ca website-ul tau sa aiba toate elementele necesare pentru a fi unul de succes.

Daca te gandesti daca sa pornesti un proiect de web design pentru crearea unui site al afacerii tale, trebuie sa stii ca modul in care arata poate lasa o impresie foarte buna clientilor si partenerilor tai.

Business-ul tau merita un site web performant si profesional prin care sa-ti impresionezi vizitatorii, transformandu-se cat mai rapid in clienti.

Pentru majoritatea proiectelor, urmarim indeplinirea a 6 pasi care includ: consultarea initiala, cercetarea preliminara si planificarea strategica, realizarea conceptului si revizuirile solicitate, programarea platformei, asigurarea calitatii si, nu in ultimul rand, lansarea site-ului web. Credem in transparenta fata de client, pe care il tinem la curent cu fiecare pas din proiect pentru a putea primi un feedback cat mai adecvat. Incercam sa facem clientii cat mai fericiti pentru produsul final si facem orice este necesar pentru a realiza acest lucru.

Fata de alte agentii de web design din Bucuresti si din tara, va oferim intreg controlul asupra site-ului. Noi nu inchiriem utilizarea CMS-ului si prin urmare daca doriti, ne putem ocupa noi de gasirea gazduirii web sau putem lucra cu ceva ce aveti deja, daca corespunde cerintelor proiectului, altfel putem sa va recomandam hostingul necesar. Cu toate acestea, aveti libertatea totala in ambele cazuri si siguranta fisierelor site-ului, deoarece veti avea mereu backup si acces la panoul de control. Echipa noastra de specialisti va poate ajuta si cu configurarea hostingului. De asemenea, verificam periodic daca site-ul este up si il monitorizam sa ne asiguram ca totul este in regula.

De cele mai multe ori, partea de design este realizata in Adobe Photoshop si Adobe Illustrator si partea de dezvoltare web este realizata folosind HTML, CSS, JavaScript, PHP, Foundation si MySQL. Pentru cele mai multe proiecte bazate pe content, preferam sa utilizam WordPress ca CMS. In timp ce avem diverse preferinte, echipa noastra de web design are abilitati de a dezvolta si adapta nevoile tale la orice proiect de care ai nevoie.

Solicita oferta

Completeaza formularul alaturat cu toate detaliile necesare si ceea ce va doriti. Va vom contacta in cel mai scurt timp posibil.