Servicii de Social Media Marketing

O strategie social media eficientă vă poate ajuta să vă dezvoltați afacerea, să vă aveți o prezență web mai pregnantă și să creați o comunitate online în jurul brandului tău

Cum vă poate ajuta echipa noastră de social media

Când oamenii aud termenul de social media, mintea lor se îndreaptă, de obicei, către Twitter și Facebook, cu toate acestea, există numeroase platforme pe piață, iar unele sunt specifice diverselor nișe. Găsirea celor unde vă puteți conecta cu clienții dvs. este cheia reală. Oferim consultanță și servicii pentru următoarele:

Consultanță Social Media

Vom contribui la dezvoltarea unei strategii social media pe baza obiectivelor tale finale. Este posibil să aveți deja echipe de marketing care necesită îndrumare sau puteți avea nevoie de noi pentru a te ajuta să-ți construiești prezența socială de la zero. Te vom ajuta să găsești cea mai bună abordare.

Brand Management

Găsirea și securizarea numelor de utilizator și a profilurilor corespunzătoare pe canalele de pe rețele sociale. Brandul tău este, evident, foarte important și echipa noastră social media va fi întotdeauna la îndemână ta pentru a ajuta la transformarea problemelor potențiale ale clienților tăi în laude.
w

Tonul și natura relațiilor

Modalitățile în care companiile pot utiliza mediile sociale diferă masiv. Vom fi acolo pentru a te ajuta să găsești tonul și stilul potrivit pentru afacerea ta, asigurându-ne că brandul tău este portretizată exact așa cum dorești.

Monitorizarea Social Media

Vom verifica constant rețelele sociale, asigurându-ne că știi cine vorbește despre afacerea ta, ce spun, ce cred și dacă experiența lor este una pozitivă sau negativă. Acest lucru te asigură de faptul că ești întotdeauna informat, gata să contribui ori de câte ori este nevoie.

Reclame Pay-Per-Click

Reclamele de pe rețelele sociale pot fi folosite pentru a vă îmbunătăți prezența sau a genera interes pentru un produs nou. Acest lucru ar putea fi prin promovarea conturilor sau tendințelor Twitter, Facebook și LinkedIn sau a conținutului sponsorizat pe YouTube, Instagram sau Pinterest.

Social Media PR

Putem gestiona campanii de relații publice cu bloggeri, jurnaliști și influențatori ca să contribuim la depășirea decalajui între conținutul offline și cel online. Astfel, afacerea ta va obține acoperirea pe care o merită într-un timp mai scurt.

Discuții creative

Echipa noastră de social media te va ajuta să creezi postări rapide și care să angajeze în discuție cât mai multe persoane. Astfel, brandul tău va declanșa conversații online care vor ajunge mai departe de industria imediată a afacerii tale.

Rapoarte si analize

Ne plac datele și raportarea noastră în domeniul social media te va ajuta să identifici și să te informezi de activitatea viitoare nu numai în cercurile tale sociale, ci și în toate canalele de marketing pe care le utilizezi.

Promovarea pe canale multiple

Folosind informațiile din rapoartele și analizele noastre, te asigurăm că mesajul tău ajunge la public și se potrivește tuturor canalelor de marketing, oferindu-vă o voce coerentă și ușor de recunoscut pe internet.

 

Suna Acum