Oferte Creare Site Web și SEO

Site Web Profesional – 100% original si responsive‎ pentru afaceri mici și organizații neguvernamentale

Identitate vizuală

Îți creăm un logo care să exprime cel mai bine identitatea organizației tale

Design web modern

Îți construim un website modern și elegant de care să fii mândru

Asistență 24x7

Îți suntem alături pentru a ne asigura că totul merge cum trebuie

Website la preturi accesibile – Profesionalism garantat

Nu vei mai pierde niciodată un client. Cu un site web, afacerea ta este deschisă 24 din 24 de ore, în orice zi a săptămânii. Potențialii clienți se informează despre serviciile sau produsele tale oricând doresc și se transformă rapid în clienți.

3 motive pentru care merită să alegi Website Pro

Certifical SSL Gratuit

Vizitatorii tăi vor avea încredere în afacerea ta, dacă le asiguri transmiterea securizată a datelor. Totodată, Google a anunțat că va prioritiza în rezultatele căutarilor site-urile care au Certificat SSL.

Live Chat

Nu pierde niciun potențial client. Oferă-le o modalitate să te contacteze în timp real și să-ți adrese întrebări. Puteți fi conectat cu vizitatorii atât de pe telefonul mobil cât și de pe tableta, laptop sau desktop. 

Landing Page

Ai un serviciu sau un produs de vânzare? Câștigă clienți mult mai ușor folosind un Landing Page unde sa le oferi detaliile esențiale despre produsul sau serviciul tău.

Te-am convins?

Ai nevoie de mai multe detalii sau vrei un proiect personalizat? Cere o cotație prin formularul de mai jos

Întrebări frecvente

Îmi pot administra singur website-ul?

Toate site-urile noastre sunt construite pe o platforma administrabile – Content Management System (CMS) – si prin urmare pot fi administrare de către oricine are minime cunoștinte de operare PC. Nu aveți nevoie de noi să schimbăm mici detalii ce țin de text sau de aranjare în pagină dacă nu doriți acest lucru.

Pot avea mai multe pagini decât cele pe care mi le creați voi?

Da, puteți crea un număr nelimitat de pagini. Pachetele noastre au un număr standard de pagini (de ex. Servicii, Despre companie, Galerie foto, Contact etc) pe care noi le creăm pentru dvs. Dacă site-ul are nevoie de mai multe pagini, și nu se încadrează în pachetul Website Pro – putem crea contracost pagini sau le puteți crea dvs. folosim platforma.

Cu ce pot fi fotografiile?

Fotografiile pot fi cu dvs., echipa, aparatura, sediul, produsele pe care le promovați etc. Echipa noastră se deplasează la sediul firmei dvs. pentru a le realiză. Folosim un aparat foto profesionist DSL-R. Fotografiile au o rezoluție foarte bună și pot fi folosite ulterior în pliante, broșuri, reclame sau pe internet.

Am nevoie de un abonament de mentenanță?

Website-urile pe care noi le proiectăm sunt securizate și dacă nu aveți nevoie de modificări pe termen scurt nu este necesar un abonament de mentenanță. 

Dacă mă răzgândesc, îmi pot primi banii înapoi?

Desigur, dacă vă răzgândiți în timpul procesului de design și nu mai doriți să colaborați cu noi vă putem rambursa banii. Pentru mai multe detalii citiți Politica de returnare a banilor.