Agentie SEO - Servicii de Optimizare Web

Vizibilitate sporită + branding online + rentabilitate

CE ÎNSEAMNĂ SEO?

Search Engine Optimization (SEO).

Este știința de a adapta codul, conținutul și structura site-ului web pentru a fi vizibil pe pagina de rezultate a motorului de căutare pentru anumite cuvinte cheie sau combinații de cuvinte cheie. Scopul final de marketing în orice afacere este de a genera o rentabilitate (ROI) a investiției tale și optimizarea web (SEO) este capabilă să genereze profituri foarte atractive prin aducerea oamenilor pe site-ul tău cu ajutorul motoarelor de căutare!

BENEFICIILE SEO

SEO este una dintre cele mai eficiente și importante strategii de marketing online. Atunci când site-ul tău este optimizat web el se va clasa înaintea competitorilor în rezultatele căutărilor. Beneficiile sunt nenumărate, dar iată câteva:

  • Mai mult trafic către site-ul tău web din toate recomandările motorului de căutare 
  • Branding, deoarece cu cât ești poziționat mai sus, cu atât brandul tău este mai prestigios
  • Persoanele care intră pe site de pe motoarele de căutare sunt interesate de ceea ce vindeți, astfel că este mai probabil să se transforme în clienți

ANALIZA CUVINTELOR CHEIE

Aici vom cerceta un set de cuvinte cheie care vor funcționa bine pentru site-ul tău web și vor fi cele mai eficiente pentru în rezultatele căutărilor. De obicei, recomandăm clienților să urmeze strategia de cuvinte cheie lungă, deoarece cuvintele cheie mai scurte sunt foarte competitive și necesită resurse substanțiale pentru a concura. Cuvintele cheie lungi sunt de multe ori o strategie viabilă pentru afacerile mici. Cuvintele cheie mai lungi oferă conversii mai mari, deoarece oamenii sunt specifici cu privire la ceea ce doresc.

Link Building

Link building-ul este un factor esențial al strategiei de optimizare web (SEO). Dacă ați utilizat internetul, probabil că ați făcut clic pe un link care v-a dus pe un alt site web. Acestea sunt denumite backlink, deci în termeni simpli, ele sunt ca niște “voturi” pentru site-ul tău. Practic, vrei mai multe backlink-uri, pentru că este oarecum un concurs de popularitate. La fel ca orice concurs de popularitate, persoana care te aprobă contează! Având backlink-uri de pe site-urile web de spam și site-uri web care nu au legătură cu industria ta pot avea un efect negativ la neutru. De exemplu, un site al unui cabinet de stomatologie care primește un backlink de la un service auto nu depășește un vot ca al unui alt site de stomatologie.

CUM FACEM ACEST LUCRU

Vom studia afacerea ta și produsele / serviciile pe care le oferiți. După aceea, vom lucra pentru a optimiza diferitele pagini ale site-ului web, pentru a crea un conținut pe care vizitatorii tăi să-l aprecieze. Fiecare strategie de SEO este diferită de la un client la altul, dar pentru a rezuma ce facem în timpul procesului de optimizare web (SEO): targetarea cuvintelor cheie și crearea de link-uri relevante industriei în care activați.