Agentie SEO Bucuresti

Agentie SEO Bucuresti. Performanta,

Cauti o agentie SEO? Suntem solutia pentru afacerea ta

  • Vrei sa ajungi pe primele pozitii in Google
  • Optimizarea codului si viteza de incarcare
  • Audit SEO pentru pagina ta web
  • Reclame de tip Pay-Per-Click (PPC)
  • Content Marketing
  • Social Media Marketing
  • Cercetarea cuvintelor cheie cele mai profitabile
  • Optimizare SEO On-Page
  • Link Building intern si extern
  • Raportare si statistici

Solicita o sedinta de consultanta gratuita

OVEUS este o agentie de optimizare SEO din Bucuresti care a ajutat zeci de afaceri sa ajunga pe primele pozitii in Google. Daca esti interesat de servicii de optimizare SEO, agentia noastra te poate ajuta sa ajungi pe primele pozitii. Suntem mai mult decat o agentie SEO, suntem partenerul tau.

Suntem o echipa de specialisti SEO din Bucuresti care colaboreaza cu firme din toata tara. Oferim servicii SEO profesionale, prin care castigam autoritate si reputatie pentru clientii nostri. Suntem experti in optimizare SEO si local SEO. Redactam articole SEO care ofera plus valoare pentru paginile web ale clientilor nostri.

Sedinta de consultanta gratuita se refera la o discutie telefonica de maximum 15 minute. In timpul conversatiei, va vom da sfaturi utile de optimizare SEO. De asemenea, va putem oferi un audit SEO gratuit, la cerere. Daca sunteti interesat de servicii de optimizare SEO, va putem face o oferta avantajoasa. Rezultatele sunt incluse.

Agentie SEO Bucuresti: Ce este SEO Marketing?

Agentie SEO Bucuresti: Optimizarea pentru motoarele de cautare (SEO) este procesul prin care agentia noastra face in asa fel incat site-ul tau sa apara in rezultatele cautarii Google cat mai sus, iar acest lucru se vede printr-o imbunatatire a traficului si a incasarilor tale. De exemplu, o firma care vinde produse personalizate imprimate pe textile isi doreste sa apara pe prima pozitie cand un potential client cauta pe Google “tricouri personalizate”. 

SEO este un termen umbrela pentru mai multe strategii. Sunt multe cai de imbunatatire a pozitiei unui site web cand faci optimizare SEO. OVEUS, agentie SEO din Bucuresti, va poate ajuta cu campania SEO de link building, distribuire comunicate de presa, optimizarea campaniilor Pay Per Click (PPC), construirea si optimizarea SEO a site-ului tau. Gasim cuvintele cheie cele mai eficiente pentru afacerea ta si construim campania SEO, doar cu rezultate.

Agentie SEO Bucuresti: Cu ce putem ajuta?

Putem sa te ajutam cu numeroase servicii SEO de calitate. Ca agentie SEO am ajutat numerosi clienti din intreaga tara sa-si atinga obiectivele SEO. Pe langa serviciile uzuale de optimizare web, ne ocupam inclusiv de local SEO. Local SEO este atunci cand prestezi un serviciu la nivel local. De exemplu, un client cu o cabinet de endocrinologie din Craiova vrea sa apara in cautari precum “cabinet de endocrinologie”.

El ar putea domina local, in Craiova, aceasta cautare. Iar la nivel national sa nu se afle pe prima pagina. Deoarece baza sa de clienti este locala sau poate regionala. In plus, nu l-ar ajuta sa aiba clienti din Bucuresti, Iasi sau Baia Mare.

 

SERVICIILE NOASTRE

LOCAL SEO

Local SEO este piatra de temelie a website-ului localizat. De exemplu, numerosi clienti cauta sa-si promoveze firma pe cuvinte cheie doar in Bucuresti. Agentia SEO va trimite semnale sociale, citari si review-uri. Local SEO este geolocalizat in functie de adresa business-ului.

ON-PAGE SEO

Optimizarea SEO On-Page se refera la utilizarea celor mai bune practici utilizate de Google pentru a formata site-ul in asa fel incat codul, meta titlurile, meta descrierile, structurile interne ale link-uri sa fie conforme. Tot aici conteaza si viteza de incarcare.

CITATION BUILDING

Citarea este mentionarea afacerii tale prin folosirea numelui, adresei, telefonului si site-ului, in acelasi timp sau separat doar o parte dintre ele pe alte site-uri de review-uri sau pe bloguri. De asemenea, un alt mod de a obtine citari este din comunicate de presa.

SEO Marketing

Agentia SEO din Bucuresti OVEUS va combina cele mai bune practici in optimizarea SEO cu cautarile platite sau campanii Pay Per Click pentru a obtine rezultate cat mai rapid. Printre platformele pe care le folosim sunt Google Ads si Facebook Ads.

LINK BUILDING

Unul dintre cele mai importante aspecte in optimizarea SEO consta in a avea link-uri de pe site-uri care au autoritatea in nisa in care activezi. Cantitatea link-uri nu conteaza in SEO, ci calitatea lor. Agentia SEO se concentreaza sa gaseasca cele mai bune site-uri pentru tine.

SCHEMA AVANSAT

Schema.org este un cod aditional plasat pe site-ul ved care ofera motoarelor de cautare informatii suplimentare despre afacerea ta. Folosirea la nivel avansat a codurilor schema va poate aduce numeroase beneficii in rezultatele de cautare Google.

KEYWORD RESEARCH

Cercetarea cuvintelor cheie este elementara in orice campanie de digital marketing. In principal, datorita faptului ca nu orice pozitie fruntasa este la fel de rentabil. De exemplu, alegem doar cuvintele cheie care pot genera conversii cat mai mari.

Content Marketing

Este adevarat ca lui Google ii place contentul, dar nu orice fel de content. Ai nevoie de ceva care sa fie original si captivant ca sa te diferentieze fata de concurenta. Mai ai nevoie si de o prezenta social media puternica ca sa ajungi la persoanele potrivite.

Cum decurge optimizarea SEO

In procesul de optimizare SEO, agentia noastra analizeaza rezultatele auditului SEO. Din auditul SEO avem planul de lucru cu probleme pe care le avem de rezolvat. Asa cum am explicat anterior, lucram cu programatori si redactori foarte priceputi. Expertii nostri in SEO ii ghideaza pentru a reusi sa avem cele mai bune scoruri SEO on-page din nisa ta.

Pasul urmator este sa cream continut de calitate. Adica texte de valoare prin care Google sa inteleaga site-ul tau. Astfel, vei ajunge mai usor pe prima pagina. Dupa care construim link-uri relevante din nisa ta pentru a te putea propulsa cat mai sus, in primele rezultate.

In cat timp apar primele rezultate SEO

Din experienta noastra, primele rezultate concrete apar intre 90 si 180 de zile. Observam mici modificari in clasamentul cuvintelor cheie sau salturi de pe pagini inferioare, mai devreme. Aceste salturi le putem observa chiar si la cateva saptamani de la inceputul procesului de optimizare SEO.

Consultantii OVEUS, agentie SEO Bucuresti, te pot ajuta cu rapoarte si statistici detaliate si periodice. In felul acesta vei stii progresele pe care le facem. Insa, cele mai devreme rezultate din SEO apar abia la aproximativ 3 luni. Nu este motiv de ingrijorare. Deoarece echipa noastra stie ce face. Calculam matematic totul in procesul SEO si tu vei castiga clienti relevanti chiar si mai devreme.

Agentie Optimizare SEO Bucuresti: Relatia contractuala

Oferim servicii de optimizare SEO in baza unui contract de prestari servicii. Angajamentele pe care ni le luam sunt stipulate in contract si tu ai siguranta garantiei ca primesti ceea ce platesti. Astfel, vei fi facturat lunar pentru serviciile SEO pe care le prestam pentru tine.

Totodata, contractul se poate semna la distanta. Nu este nevoie de prezenta fizica la biroul nostru. Iar facturile vi le trimitem pe email. Cu toate acestea, daca doriti sa ne vedem, putem sa ne vedem la sediul nostru din Bucuresti.

DESIGN • BRANDING • MARKETING • OPTIMIZARE SEO

Call Now ButtonAPELEAZA