Servicii Social Media

Este dificil sa construiesti o comunitate compatibila cu serviciile sau produsele tale? Lasa agentia noastra sa se ocupe de managementul retelelor sociale pentru firma ta.

Strategii social media solide

Deosebirea dintre a recunoaste diferentele dintre social media si media traditionala este cheia unei strategii puternice. Agentia noastra se ocupa de strategii care sa dezvolte conversatii cu clientii din piata ta si sa iti recunoasca reputatia.

  • Construirea strategiei. In prima faza, echipa noastra va incerca sa gaseasca nevoile clientului si va identifica baza de potentiali clienti. In baza acestei cercetari preliminare, alegem retelele sociale cele mai eficiente pentru tine.
  • Redactare de continut si strategie de promovare. Cream un plan pentru crearea de continut si publicam pe toate canalele social media ca sa ajungem la public. Contentul de calitate incurajeaza activitatea si interactiunea cu potentialii clienti.
  • Construim influenta pentru brand. In timp ce castigi o comunitate puternica, autoritatea si influenta ta in mediul online creste. Cu cat mai mult content de calitate, cu atat te vei afla intr-o pozitie cu mai multa autoritate si influenta.

Managementul Social Media

Social media se dezvolta foarte rapid. Este important sa iti administrezi conturile de pe retelele sociale cat mai constant sa te asiguri ca raspunzi comentariilor sau intrebarilor cat mai rapid si sa reviziuiesti ceea ce posteaza oamenii despre afacerea ta.

  • Administrarea de engagement. Cu timpul vom dezvolta sabloane (pattern-uri) de postari la care publicul tau raspunde. Folosind acest avantaj vom dezvolta campanii mult mai de succes.
  • Consultarea continua. Ne place sa stam in legatura cu clientii nostri ca sa avem idei si feedback pentru a alinia strategia serviciilor de social media la obiectivele tale.
  • Monitorizare continua. Echipa noastra lucreaza din greu sa gaseasca cele mai bune instrumente social media si foloseste tactici de ultima ora pentru a face cat mai multe pentru brand-ul tau. Ne place sa monitorizam engagementul si popularitatea unor postari ca sa stim mereu ce trebuie sa imbunatatim.

Servicii Social Media

Cand oamenii aud de servicii social media, mintea lor se indreapta, de obicei, catre Instagram si Facebook, cu toate acestea, exista numeroase platforme pe piata, iar unele sunt specifice diverselor nise. Gasirea celor unde va puteti conecta cu clientii dvs. este cheia reala. Oferim consultanta si servicii pentru urmatoarele:

Consultanta Social Media

Vom contribui la dezvoltarea unei strategii social media pe baza obiectivelor tale finale. Este posibil sa aveti deja echipe de marketing care necesita indrumare sau puteti avea nevoie de noi pentru a te ajuta sa-ti construiesti prezenta sociala de la zero. Te vom ajuta sa gasesti cea mai buna abordare.

Brand Management

Gasirea si securizarea numelor de utilizator si a profilurilor corespunzatoare pe canalele de pe retele sociale. Brandul tau este, evident, foarte important si echipa noastra social media va fi intotdeauna la indemana ta pentru a ajuta la transformarea problemelor potentiale ale clientilor tai in laude.

Tonul si natura relatiilor

Modalitatile in care companiile pot utiliza mediile sociale difera masiv. Vom fi acolo pentru a te ajuta sa gasesti tonul si stilul potrivit pentru afacerea ta, asigurandu-ne ca brandul tau este portretizata exact asa cum doresti.

Monitorizarea Social Media

Vom verifica constant retelele sociale, asigurandu-ne ca stii cine vorbeste despre afacerea ta, ce spun, ce cred si daca experienta lor este una pozitiva sau negativa. Acest lucru te asigura de faptul ca esti intotdeauna informat, gata sa contribui ori de cate ori este nevoie.

Reclame Pay-Per-Click

Reclamele de pe retelele sociale pot fi folosite pentru a va imbunatati prezenta sau a genera interes pentru un produs nou. Acest lucru ar putea fi prin promovarea conturilor sau tendintelor Twitter, Facebook si LinkedIn sau a continutului sponsorizat pe YouTube, Instagram sau Pinterest.

Social Media PR

Putem gestiona campanii de relatii publice cu bloggeri, jurnalisti si influentatori ca sa contribuim la depasirea decalajui intre continutul offline si cel online. Astfel, afacerea ta va obtine acoperirea pe care o merita intr-un timp mai scurt.

Discutii creative

Echipa noastra de social media te va ajuta sa creezi postari rapide si care sa angajeze in discutie cat mai multe persoane. Astfel, brandul tau va declansa conversatii online care vor ajunge mai departe de industria imediata a afacerii tale.

Rapoarte si analize

Ne plac datele si raportarea noastra in domeniul social media te va ajuta sa identifici si sa te informezi de activitatea viitoare nu numai in cercurile tale sociale, ci si in toate canalele de marketing pe care le utilizezi.

Promovare multipla

Folosind informatiile din rapoartele si analizele noastre, te asiguram ca mesajul tau ajunge la public si se potriveste tuturor canalelor de marketing, oferindu-va o voce coerenta si usor de recunoscut pe internet.

Intrebari si Raspunsuri

Social Media Marketing se refera la procesul de creare de continut si engagement (interactiune) a brandului tau cu platformele de social media. Fie ca iti pastrezi constanta in publicarea de postari organice sau ca folosesti reclama platita pentru a castiga clienti, administrarea imaginii brandului tau pe retele sociale este vitala. Clientii tai vor sa interactioneze online cu tine si pastrand o legatura cu clientii este vitala succesului companiei tale.

Da, dar depinde de modul in care iti manageriezi si administrezi prezenta pe retelele sociale. Daca doar repostezi pe social media materialele de pe blog, probabil ca nu te va ajuta sa-ti cresti vanzarile. Daca interactionezi cu clientii, ii tii informati de ofertele pe care le ai si mai ales daca rulezi reclame targetate in functie de criteriile demografice, sunt sanse foarte mari ca vanzarile tale sa creasca, indiferent de nisa.

Agentia noastra are costuri lunare fixe in functie de numarul de retele sociale utilizate si cat de des se posteaza. Avem cateva pachete de preturi din care puteti alege sau putem crea un pachet personalizat in functie de nevoile afacerii tale.

OVEUS este o agentie de digital marketing din Bucuresti, care se ocupa de peste 5 ani de administrarea conturilor de social media ale clientilor sai. In acesti ani am dezvoltat numeroase instrumente interne pe care le folosim pentru a creste performanta campaniilor de pe retelele sociale pentru clienti. In acelasi timp, folosim si software-uri recunoscute la nivel mondial pentru a simplifica rapoarte si a gasi pattern-uri pentru crearea celor mai eficiente postari. Toate aceste instrumente sunt white hat, deoarece doar promovarea organica este eficienta pe termen lung si aduce clienti valori intr-un timp scurt.

Raspunsul pe scurt este da. Sunt multe imbunatatiri pe care le poti obtine din serviiciile de social media. Pastrarea unei interactiuni constante cu clientii tai si anuntandu-i de fiecare data cand ai o oferta sau o promotie este utilizarea cea mai comuna a retelelor sociale. Multe alte afaceri ruleaza campanii platite cu reclame care sa atraga clienti noi. Totodata, feedback-ul direct si gratuit din partea clientilor tai, te scutesc de multe cheltuieli de marketing.

Agentia noastra de social media are clienti variati si din diverse domenii. In timp ce putem face recomandari pe baza experientei noastre, stim ca obiectivele si bugetele sunt foarte importante atunci cand vrei sa cheltui bani pe reclame Facebook sau alte retele sociale. Din ceea ce am observat, pentru campaniile la nivel local, clientii nostri consuma undeva la o medie de 500 euro, pe cand pentru o campanie la nivel national de 1500 euro. Dar am avut rezultate si cu campanii care au avut bugete lunare mai mici pentru publicitate. 

Agentia noastra recomanda retelele sociale in functie de specificul fiecarui business. Daca doresti sa generezi vanzari, Facebook si Instagram sunt cele mai bune optiuni. Pentru clienti cu bugete mai mari sau care sunt interesati de potentiali clienti B2B (business to business) puteti adauga si LinkedIn. 

Raspunsul la aceasta intrebare sta in specificul fiecarei organizatii sau firme. Daca esti o societate nou aparuta, fara o baza de clienti, folosirea social media pentru a genera clienti este probabil unul dintre obiectivele tale principale.

Daca te afli pe piata de ceva timp, va recomandam doua abordari: una pentru engagement cu clientii actuali si una de reclame social media pentru atragere de noi clienti.

Solicita oferta

Completeaza formularul alaturat cu toate detaliile necesare si ceea ce va doriti. Va vom contacta in cel mai scurt timp posibil.