Agentie SEO: Servicii SEO Profesionale

Agentie SEO din anul 2015, OVEUS ofera clientilor sai servicii SEO profesionale, cu rezultate dovedite. Clientii nostri domina rezultatele cautarilor din industria lor. Au ales sa lucreze cu o agentie serioasa, care chiar performeaza prin optimizare SEO.

Agentie SEO: Servicii SEO Profesionale si Optimizare SEO

Creativitate

Gasim cele mai eficiente metode prin care sa reduci costurile cu publicitatea si sa-ti cresti profitul!

Rapoarte

Performanta se masoara in indicatori, rapoartele noastre periodice iti vor arata progresul.

Strategie

Strategia noastra se bazeaza pe rezultate anterioare, cercetarea concurentei si inovatie.

Branding

O voce unitara pentru brandul tau care te vor ajuta sa creezi o comunitate in jurul afacerii tale.

Agentie SEO, orientata catre performanta

Suntem mai mult decat o agentie de optimizare SEO, deoarece echipa noastra are angajati programatori, experti in SEO si redactori, specializati in scrierea de articole SEO. Noi nu externalizam munca de optimizare SEO catre alte agentii sau alti specialisti SEO.

Agentia SEO, OVEUS, este un partener de incredere pentru numeroase companii. Am creat campanii de optimizare SEO pentru foarte multe industrii. Avem clienti in aproape toate industriile din Romania. Am livrat de fiecare rezultate SEO de calitate.

Ca agentie de optimizare SEO ne-am respectat de fiecare angajamentele. De aceea, spunem ca suntem orientati catre performanta. Oferim servicii SEO cara garanteaza calitatea. Astfel, daca tu esti entuziasmat sa vezi rezultate, nu stii cum suntem noi. Ne bucuram de fiecare data cand reusim sa castigam o pozitie mai buna.

Sunt agentii SEO care nu iti pot garanta succesul. Dar noi il putem garanta. Deoarece stim foarte bine ceea ce facem, cu precizia unui ceas elvetian. Nu oferim doar servicii SEO, suntem o agentie care iti poate creiona totul de la zero. Deoarece avem programatori foarte buni.

Programatorii nostri iti pot crea de la zero un site optimizat, cu cele mai bune scoruri in PageSpeed, GTmetrix si Pingdom. Nu vei mai avea niciodata un site care se incarca greu, cu resurse inutile. Noi nu folosim tehnologii care ingreuneaza site-ul tau. Optimizarea SEO on-page este foarte importanta pentru agentia noastra.

In primul rand, procesul de optimizare SEO porneste de la un site care respecta cu strictete recomandarile si standardele impuse de Google.

Munca la Agentie SEO

Servicii SEO si optimizare vanzari

Serviciile SEO pot oferi predictii detaliate si realiste despre vanzari si potentiali clienti. Agentia noastra de optimizare SEO analizeaza pentru tine cuvintele cheie cele mai importante si cu cel mai mare potential. In campania SEO ne concentram doar pe cuvinte cheie cu volum mare si potential de transformare in conversie.

Interesul nostru este sa oferim servicii SEO de inalta calitate, care sa-ti genereze venituri constante sau in crestere progresiva. Cand ne ocupam de campaniile SEO pentru firma ta, ne ocupam cu cea mai mare grija. Nu lucram pentru tine, lucram impreuna sa ai succes. Nu vei fi niciodata singur. Optimizam procesul  de vanzari sau de obtinere de potentiali clienti.

Agentia de optimizare SEO este mai mult decat un partener de afaceri. Suntem departamentul tau de vanzari strategice. Coordonam impreuna cel mai bun mix de marketing pe care compania ta il poate avea. Iar prin servicii de optimizare SEO poti fi sigur ca vei avea cel mai ieftin canal de marketing. Si cel mai bun!

Nu suntem doar o agentie SEO, ne ocupam inclusiv de partea de marketing. Optimizam conturile de Google Ads. Cu serviciul de optimizare site, vei ocupa prima pozitie si cel mai mic pret. Scorul tau de calitate pentru anunturi va fi relevant. Facem acest lucru deja pentru clientii nostri.

Cercetare cuvinte cheie

Cercetare cuvinte cheie pentru SEO

Facem cercetarea celor mai relevante cuvinte cheie din industria sa. In procesul de optimizare SEO cautam doar cuvintele cheie care aduc clienti si vanzari. Analizam volumul de cautari, concurenta organica si platita. Formula noastra iti garanteaza rezultatele mult dorite.

Servicii SEO de redactare

Servicii SEO de redactare

Redactorii nostri sunt specializati in a scrie articole cu valoare. Agentia SEO are specialisti, cu experienta, care scriu pentru oameni, nu pentru motoare de cautare. Exact, conform recomandarilor Google. De aceea, pagina ta va aparea mereu pe prima pagina sau chiar primele rezultate.

Optimizare SEO On-Page

Programatorii agentiei noastre realizeaza cele mai bune site-uri. Tehnologia pe care o folosim in crearea site-urilor este de ultima ora. Suntem o agentie SEO care are programatori specializati in optimizare web. De fiecare data vei avea rezultate bune in PageSpeed, GTmetrix si Pingdom.

Optimizare SEO off-page

Suntem o agentie SEO care stie cat de important este promovarea site-ului tau in cadrul industriei. Ai nevoie de link-uri relevante pentru a ajunge pe prima pagina. Iar echipa noastra de Digital PR te va ajuta sa obtii cele mai bune rezultate. Link-building perfect!

Agentie SEO, cu experienta

Agentie SEO cu Performanta

Cu toate ca suntem in echipa completa de doar 4 ani, specialistii nostri au zeci de ani de experienta in SEO si optimizare web. Fiecare membru al echipei noastre a lucrat in agentii din Bucuresti sau din tara. Media noastra de experienta este de peste 8 ani. Acest lucru inseamna ca ai de-a face cu o agentie SEO care lucreaza in domeniu de la inceputurile SEO.

Experienta echipei noastre se reflecta in munca de calitate pe care am facut-o in ultimii ani. Anii marilor schimbari in optimizare SEO. Si cu toate acestea, niciun site nu a fost penalizat. Am ajutat numerosi clienti sa scape de link-urile negative sau construite artificial. Folosim cele mai puternice instrumente SEO pentru a gasi toate backlink-urile negative.

Remedierea penalizarilor din Google nu o poate face decat o agentie SEO cu experienta. Care s-a intalnit cu astfel de probleme. Si, mai ales, care a rezolvat. Daca nu stii de ce ai scazut de pe primul loc, pe pagina 5, inseamna ca ai fost penalizat. Iar cand ai astfel de probleme, e bine sa lucrezi cu specialisti cu experienta.

In acelasi timp, am consolidat sau am castigat primul loc pentru clienti in situatii critice. Standardizarea utilizarii certificatului SSL le-a adus un plus colaboratorilor nostri, cu mult inainte de termenul anuntat de Google. Deoarece suntem conectati la tot ce inseamna industria SEO la nivel  mondial.

Atunci cand cauti o agentie SEO, experienta este un factor vital in alegere. O agentie de optimizare SEO cu o echipa experimentata te va ajuta, indiferent de probleme.

Agentie SEO, in trend cu noutatile

De ce suntem o agentie SEO performanta? Pentru ca suntem in trend cu toate noutatile. Algoritmul afisarii in pagina de rezultate Google se schimba in continuu. O agentie specializata in online este mereu in trend cu toate noutatile si schimbarile. In acest fel, ai siguranta mentinerii unei pozitii dominante pe termen lung.

Sunt putine agentii SEO pe piata care se pot lauda ca folosesc metode noi, care respecta recomandarile moderne. Optimizarea SEO nu mai este un proces mecanic. In anii anteriori, nu era necesar sa ai foarte multe cunostinte ca sa castigi o pozitie SEO buna. Dar acest lucru s-a schimbat in ultimii ani.

SEO nu mai este la fel si algoritmul se schimba din ce in ce mai des. Daca doresti sa respecti intotdeauna indicatiile, trebuie sa fii la zi cu toate optimizarile. Pare ciudat, dar te-ai gandit ca atunci cand schimbi telefonul este din aceeasi cauza? Tendintele in tehnologie merg umar la umar cu optimizarea SEO. De aceea, ai nevoie sa iti actualizezi constant platforma si textele.

Doar pentru ca esti primul in rezultate, nu inseamna ca maine situatia va fi la fel. Deoarece Google aduce mereu in fata forte proaspete, texte originale si noi. Dar si site-uri cu performante: cu varianta de mobil, certificat SSL si cu o incarcare rapida.

Incarcare rapida

Una dintre noutatile din ultimii ani, este accentul mult mai pregnant pe viteza de incarcare. Relevanta are in continuare un rol foarte important. Insa daca doua site-uri ar avea un continut la fel de valoros, cel care se incarca mai rapid va castiga batalia SEO.

Certificat SSL

Google a facut certificatul SSL un nou standard. Daca nu ai certificat SSL, bounce rate-ul tau va fi urias. Deoarece cel mai popular browser, Google Chrome, iti afiseaza langa adresa "Nesecurizat". Acum nu doar Chrome afiseaza acest avertisment.

Optimizare web site

Pagini web mici

Google este un exemplu de simplitate. Google este un motor de cautare curat. Poate de aceea Yahoo a pierdut batalia cu el. Este simplu, se incarca rapid si toata lumea vrea optimizare SEO Google. SEO inseamna resurse putine si valoare 100%.

Originalitate prin Servicii SEO profesionale

Originalitate

Tendintele sunt date de campioni. Vrei sa castigi din optimizare web? Alege o agentie SEO care iti poate garanta originalitate si inovatie, inainte ca ele sa devina un standard pentru toti ceilalti de pe piata. SEO este o arta a celor originali, care imping limitele.

Agentie SEO, conforma cu standardele de optimizare Google

Suntem o agentie SEO care respecta cu strictete standardele de optimizare Google. Ne purtam cu mandrie palariile albe in lumea agentiilor SEO. Suntem o firma SEO care pune accent pe transparenta. Ne dorim sa oferim cele mai inalte standarde de optimizare SEO pe care le poate oferi o agentie.

Ne place sa redactam rapoarte, sa iti explicam intregul proces. Iti calculam sansele pe care le ai pentru a obtine rezultatele mult dorite. Este dorinta pe care o au clientii nostri. Vor o agentie de optimizare SEO transparenta si cinstita.

OVEUS este printre putinele agentii de SEO din Bucuresti care are un cod de etica prin care exclude din start colaborarea cu anumite industrii, precum cele ale jocurilor de noroc sau adult. Nu suntem adeptii compromisurilor. De aceea, oferim servicii SEO de calitate.

De ce sa colaborezi cu noi? Pentru ca respectul nostru fata de procesul de optimizare SEO iti garanteaza rezultate pe termen lung. Daca si tu esti un adept al corectitudinii, ne bucuram sa fim parteneri.

Interesul nostru este sa oferim servicii SEO de inalta calitate, care sa-ti genereze venituri constante sau in crestere progresiva. Cand ne ocupam de campaniile SEO pentru firma ta, ne ocupam cu cea mai mare grija. Nu lucram pentru tine, lucram impreuna sa ai succes. Nu vei fi niciodata singur. Optimizam procesul  de vanzari sau de obtinere de potentiali clienti.

Agentia de optimizare SEO este mai mult decat un partener de afaceri. Suntem departamentul tau de vanzari strategice. Coordonam impreuna cel mai bun mix de marketing pe care compania ta il poate avea. Iar prin servicii de optimizare SEO poti fi sigur ca vei avea cel mai ieftin canal de marketing. Si cel mai bun!

Nu suntem doar o agentie SEO, ne ocupam inclusiv de partea de marketing. Optimizam conturile de Google Ads. Cu serviciul de optimizare site, vei ocupa prima pozitie si cel mai mic pret. Scorul tau de calitate pentru anunturi va fi relevant. Facem acest lucru deja pentru clientii nostri.

Campanii SEO, cu obiective clare

Campanie SEO si Servicii SEO Profesionale

Cand lucram la o campanie SEO ne dorim sa avem rezultate solide si predictibile. Rezultatele pot fi usor urmarite in mediul online. Avem instrumentele SEO prin care putem sa vedem in timp real progresele. Le putem masura prin Google Analytics si Google Search Console. Suntem o agentie de servicii SEO care se mandreste cu indeplinerea obiectivelor.

Ce asteptari ai de la o campanie de optimizare SEO? Sa apari printre cei din industria ta. Evident, ca e destul greu sa apari pe prima pagina sau pe primele pozitii. Dar nu inseamna ca e imposibil. Atunci cand respecti regulile jocului, vei fi rasplatit. Campaniile noastre SEO sunt guvernate de ordine si precizie. Nimic nu este facut intamplator. Nimic nu se face haotic.

Interesul unei agentii de optimizare SEO este sa te mentina informat. Sa stii daca si cand trebuie schimbat ceva. Deoarece, uneori, descoperim lucruri care ar putea schimba datele problemei. Insa, chiar si asa, ne adaptam noilor conditii. Nu mergem mai departe cu planul SEO fara sa-l adaptam.

In campaniile SEO suntem foarte migalosi sa avem rezultate cat mai bune. Predictibilitatea rezultatelor noastre sunt bazate pe calcule foarte complexe, dar corecte. Expertii nostri in SEO construiesc doar campanii cu obiective clare. Optimizarea SEO are rezultate masurabile inca de la inceputul campaniei SEO. Procesul SEO merge ceas, daca lucrezi cu noi.

Intrebari si raspunsuri

O firma SEO ca a noastra are in echipa profesionisti din toate domeniile necesare pentru succesul tau in online. Oameni de marketing, redactori si programatori. Daca doresti sa ai rezultate din trafic organic in online, trebuie sa angajezi o firma de SEO. Rezultatele din traficul organic iti vor depasi orice asteptari. Echipa noastra lucreaza cu multe companii pe partea de SEO si PPC. Iar in timp ce rezultate din Pay-Per-Click vin mai repede, rezultatele din SEO sunt excelente.

Traficul obtinut din procesul de optimizare SEO este de calitate. El iti genereaza mai multe vanzari. In plus, traficul din SEO este mult mai targetat. Nu o sa-ti vina sa crezi cat de interesati sunt clientii care vin organic. Ei sunt interesati de produsele sau serviciile tale. Publicitatea poate fi uneori invaziva, dar SEO nu este. Clientii te cauta pe tine, nu tu pe ei. Daca vei lucra cu o firma SEO serioasa, vei vedea beneficiile.

De obicei, aceasta intrebare vine de la clientii care sunt indecisi intre o agentie SEO sau un specialist in consultanta SEO. Alegerea e destul de simpla. Daca vrei totul “in-house”, o agentie SEO s-ar putea sa le aiba pe toate. Altfel, trebuie sa faci micro-management si sa discuti cu programatorul, cu redactorul si cu specialistul. O agentie SEO este mult mai atenta in procesul de optimizare SEO, pe cand un consultant poate face acest lucru part-time.

In acelasi timp, ganditi-va ca intr-o campanie SEO, trebuie sa ai totul aliniat si in ordine. Daca exista divergente si diferente de opinie intre actorii dintre procesul SEO, cum crezi ca vei face fata la rezolvarea lor? Totusi, atunci cand faci o campanie SEO doresti sa stai linistit. Vrei sa fii informat cu progresul activitatilor. Nu sa coordonezi o echipa. Un consultant SEO reuseste cu greu sa faca fata tuturor problemelor. De aceea, o agentie SEO serioasa se poate ocupa de tot pentru tine.

Beneficiile unei campanii SEO sunt enorme si se vad in traficul de pe site-ul tau. Esti interesat sa castigi trafic organic? Sau vrei sa comunici mai usor cu clientii? O campanie SEO este recomandata pentru a putea aduce informatiile in fata clientilor tai. Sau partenerilor tai. Te-ai gandit vreodata ca relatiile de afaceri cu partenerii pot fi influentate de prezenta ta online? Ei, bine, da! Daca vrei ca partenerii tai sa gaseasca informatii valoroase despre tine si activitatea ta, apeleaza la SEO.

Rezultatele dintr-o campanie SEO se vad pe termen lung. In plus, fata de o campanie de publicitate, costurile sunt reduse. Daca apelezi la o agentie SEO, este foarte probabil sa aiba un succes foarte bun. Dar si daca inveti singur SEO si incerci sa aplici o parte dintre principii, ai sanse destul de mari sa obtii rezultate. Incearca sa ai un blog si o sa vezi cum apar rezultate valoroase.

Daca este nevoie, il poate adapta la cerintele tehnologice. Agentia noastra intotdeauna face un audit prin care verifica starea site-ului. Acest audit este asemenea unei consultatii la medic. Fara remedierea tuturor problemelor nu este indicat sa pornesti o campanie SEO. Deoarece s-ar putea ca site-ul tau sa fie depasit tehnic sau sa ii lipseasca anumite lucruri care sa-i permita o pozitionare mai buna. In procesul de optimizare SEO, trebuie sa te depasesti pe tine, si apoi pe competitori.

Prin urmare, daca este nevoie, sfatul unei agentii SEO este important. Daca e o agentie de optimizare SEO serioasa, mai mult ca sigur, face acest lucru pentru binele tau. Ni s-a intamplat adesea sa refuzam clienti deoarece nu voiau sa renunte la site-ul lor invechit din toate perspectivele: UX (user experience), UI (user interaction) si tehnologic. Ca sa putem garanta succesul, trebuie sa folosim toate recomandarile Google. Inclusiv sa facem o experienta cat mai buna pentru cei care viziteaza.

Tarifele pe care le percepe o agentie de optimizare SEO difera in functie de dificultatea SEO. Unele cuvinte cheie sunt mai usoare, altele mai dificile. Alte costuri suplimentare mai pot veni din auditul SEO. Auditul SEO este un instrument important. Este un plan SEO de la care pornim toate optimizarile. Facem audit SEO pentru ca este cel mai independet test. Cu cat mai multe probleme de remediat, costurile vor fi mai mari.

Totodata, costurile suplimentare pot aparea in procesul de link-building. Echipa noastra de Digital PR poate avea costuri suplimentare pentru a castiga autoritate pentru site-ul tau. Accesul pe site-uri din nisa ta sau cu autoritate foarte buna ridica costuri suplimentare. Totusi, agentia noastra incearca sa gaseasca solutiile optime. Nu tragem cu prastia in elefant si nu tragem nici cu pistolul in furnica. Nu ne place sa ne complicam. Incercam sa pastram lucrurile cat mai simplu si cu costuri mici.

Da, poti. Si de multe ori am adus clientii nostri pe prima pozitie. Insa, aceasta nu poate fi o garantie contractuala. Google recomanda in primul rand sa te feresti de cei care te asigura si iti garanteaza prima pozitie. Deoarece sunt 200+ factori care influenteaza procesul SEO, nu poate garanta nimeni. Dar, totusi, asa cum am spus avem nenumarate rezultate pozitive. Adica, inclusiv rezultate pe prima pozitie in Google.

Agentia de optimizare SEO are un rol foarte important in a ajunge pe prima pagina. Optimizarea SEO este un proces foarte dificil. Nu este asa usor sa ajungi in top 3. Dar, se poate. Daca alegi servicii SEO de calitate, vei castiga intotdeauna cele mai bune pozitii in pagina de rezultate. Uneori pe cuvintele cheie pe care le doresti, alteori pe unele secundare. Dar la fel de bune. De obicei, acestea se numesc long tail keywords, iar agentia poate stabili daca este mai usor sa castigi clienti din cele secundare.

Daca un angajat face optimizare SEO pentru compania ta, tu poti evalua cel mai bine. Se descurca? Ai rezultatele pe care le doresti? Daca nu atunci ai nevoie de servicii SEO de la o agentie specializata in promovare online. Sunt numeroase companii care au angajati care se ocupa de blogul firmei sau care actualizeaza constant paginile. Insa, din experienta noastra, un angajat pe post de specialist SEO nu este de ajuns. Rezultatele sunt mult sub asteptarile directorilor de marketing.

In acelasi timp, daca iti pui intrebarea aceasta, probabil ca stii raspunsul. Mai ales, daca ai cautat o agentie SEO. Stii raspunsul! Orice firma are nevoie de servicii SEO profesionale. Doar prin contractarea unei agentii serioase, ai sanse sa iti atingi obiectivele de marketing prin crestere organica. Este clar ca o agentie SEO se afla intr-o competitie continua. Si isi perfecteaza intotdeauna tacticile de promovare online. In plus, se bazeaza pe o echipa intreaga. Atunci cand unul nu stie ceva, echipa se completeaza.

O firma SEO trebuie sa garanteze rezultate. Am amintit ca nu poate promite primul loc, dar trebuie sa aiba rezultate vizibile. De ce ai angaja o firma de SEO care nu ar putea sa-ti spuna cum masoara rezultatele si ce estimari are? Este clar ca nu lucrezi cu cine trebuie. Daca angajezi o echipa de promovare online, fie ca e SEO, Google Ads sau Facebook, ai nevoie de un estimat. Ai nevoie de obiective. Ai nevoie de predictibilitate. Deci o firma de optimizare SEO ar  trebui sa garanteze rezultate.

In concluzie, o firma SEO nu ar trebui sa-ti ofere garantii pentru prima pozitie in Google. Dar ar trebui sa iti ofere un plan SEO, obiective ale implementarii planului si o metoda de evaluare. Daca angajezi o firma sa te ajute cu ceva, nu poti accepta sa lucreze fara ca tu sa cunosti aceste lucruri. Agentia noastra de optimizare SEO este una dintrele firmele SEO din Bucuresti care iti garanteaza rezultate. Si performanta!

Depinde de agentia SEO cu care colaborezi. OVEUS este o agentie SEO care are un cod etic foarte clar. Noi nu luam niciodata clienti din aceeasi industrie care sunt competitori directi. De exemplu, am putea accepta o farmacie si un plafar. Dar niciodata nu putem accepta sa lucram pentru doua farmacii. Echipa noastra de specialisti SEO este o echipa dedicata clientilor nostri. Noi suntem ca un departament de marketing si nu am putea sa ne tradam partenerii.

Totusi, OVEUS ofera mai multe servicii de marketing. In acest sens, daca clientii sunt competitori directi si vor contracta servicii de publicitate, atunci putem colabora cu doua firme similare. Atunci cand vorbim de publicitate, diferenta este data de buget, licitatii si targetare. Totodata, fiecare companie are unicitatea sa, publicurile sale. De aceea, campaniile sunt croite special sa fie conforme cu misiunea, viziunea si valorile fiecarei organizatii. Insa, fiecare contract cu agentia noastra este acoperita de clauze de confidentialitate si niciodata nu furnizam informatii din campaniile noastre.

Avem nevoie de ajutorul tau in procesul de optimizare SEO. Tu stii cel mai bine ce vinzi, care sunt produsele sau serviciile tale. Fara ajutorul tau, prin care sa ne ajuti sa facem cea mai buna campanie, nu am reusi sa te ducem cat mai sus. Noi suntem experti in marketing, in optimizare SEO sau programare. Nu suntem experti in afacerile clientilor nostri. Agentia noastra incearca sa invete cat mai multe de la tine pentru a face cele mai bune campanii SEO.

Daca doresti sa participi activ cu sfaturi si sugestii la campania SEO, noi ne bucuram. Vrem ca totul sa iasa asa cum iti doresti. Noi ii dam forma, tu vii cu fondul. Ne completam reciproc pentru a reusi sa obtineme cele mai bune rezultate. O agentie de optimizare SEO trebuie vazuta ca un partener, ca un departament intern de promovare si creativitate. Secretul unei pozitionari cat mai bune este o colaborare excelenta intre agentie si client.

Costurile unei campanii SEO nu sunt aceleasi cu tariful pe care o firma de optimizare SEO le percepe. Ca sa iti atingi obiectivele exista numeroase alte costuri. Imagineaza-ti ca iti doresti sa imparti pliante. Agentia SEO este ca echipa care face tot: de la design la distributie. Insa costurile cu materia prima nu pot fi considerate tarife ale agentiei. Acestea sunt costurile tale, pe care le suporti, in functie de ambitiile pe care le ai.

Prin urmare, o campanie SEO poate avea costuri in functie de ambitiile  pe care le ai. O expunere mai mare genereaza costuri mai mari. Intr-un final trebuie sa te gandesti daca ele merita. De cele mai multe ori, costurile campaniilor SEO sunt direct proportionale cu rezultatele. Cu cat pui pret pe realizarea unei campanii de optimizare SEO mai solide, cu atat rezultatele din ea vor fi mai bune. Iar tu vei castiga mai mult trafic si vei aveai mai multe vanzari. Agentia noastra a avut campanii mari, dar am realizat si campanii mici si modeste. De fiecare data, clientii au fost multumiti.

In afara de servicii SEO te putem ajuta cu partea de web design sau publicitatea platita. Agentia noastra are numeroase contracte pe diverse servicii de publicitate precum Google Ads, Facebook Ads sau alte canale de comunicare. Cu toate acestea, majoritatea contractelor sunt servicii aditionale pe care le avem pentru clientii castigati din optimizare SEO. De asemenea, avem si Digital PR sau relatii publice clasic, unde lucram pentru reputatia clientilor nostri.

Asemanator cresterii organice din Google, facem si servicii social media. In partea de servicii social media ne ocupam de cresterea organica a brand-urilor. Folosim canale precum Instagram, Facebook sau YouTube. Editam fotografii, realizam bannere sau clipuri video care sa creasca interactiunea dintre brand si publicurile sale. Daca esti interesat de servicii de publicitate, scrie-ne un email despre ce ai nevoie. Suntem siguri ca putem ajuta.

Este adevarat. Si alte agentii te pot face vizibil pe internet. Dar noi te facem